Sonny Flame – Sale El Sol | Single Nou

Sonny Flame   Sale El Sol | Single Nou
Tratare ejaculare precoce ne starneste pofta de VARA, MARE…el a lansat zilele astea cea mai HOT piesa pentru inceputul acestui an, ascultati si voi piesa si vreau sa aud parerea voastra.

Sale el Sol este o piesa cu totul si cu totul speciala pentru mine, diferita fata de ceea ce am facut pana acum, este pentru prima data cand cant in limba spaniola. Mi-am dorit de mult sa fac o astfel de piesa, insa acum am simtit ca este momentul. La producerea melodiei s-a lucrat in echipa, cu cei de la GrooveBox, iar rezultatul final a fost foarte bun. Asa ca am ales “Sale el Sol” sa fie urmatorul meu single, dintr-o multime de alte piese care cel mai probabil se vor gasi pe un viitor material discografic., a declarat Sonny Flame.

Sonny Flame – Sale El Sol | Single Nou is a post from: Blog cu Muzica Noua , Videoclipuri Noi - Inhibitii.ro


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala