Residence Deejays feat. Frissco – Sexy Love (prezentare proiect)

Inainte de Craciun, Residence Deejays & Frissco au oferit un frumos cadou de sarbatori, lansand pe Radio 21.ro varianta acustica a piesei “Sexy love”. Acum e momentul sa aflati mai multe informatii despre acest proiect, care a cucerit deja o serie de tari.
Am stat de vorba cu Ionut (Frissco), producatorul acestui proiect de succes, de la care am aflat foarte multe detalii.

“Sexy love” este piesa de debut a celor trei membri din proiectul clubbing “Residence Deejays & Frissco”, un proiect ce a cucerit rapid toate topurile radio din tara si nu numai.

Residence Deejays & Frissco este un proiect care s-a format in septembrie 2008. Lucrurile s-au concretizat in felul urmator: Dj Genesys (Marian Untaru) si Sg Vanyaxx (George Fatu) au decis impreuna cu producatorul lor ( Ionut Untaru, alias Frissco ) ca este momentul sa-si uneasca fortele intr-un concept club ce imbina influentele exotice cu stilul balcanic, avand in vedere ca are mare priza la public si este foarte bine exportat si la nivel international.
Primul lor single,”Sexy Love”, avandu-l pe Frissco ca vocal (unul dintre producatorii si vocea de pe single-ul “Privacy” si “Free” -- AlexUnder Base), ajunge intr-o perioada scurta o piesa de rezistenta in playlistul cluburilor din toata tara si se clasifica in numeroase topuri internationale ( Grecia , Polonia , Turcia , Tunisia).

FRISSCO are drept motto:
“fara muzica viata ar fi o greseala!”(Friedrich Nietzsche)

Ionut Untaru este cunoscut ca artist si producator sub nick-name-ul Frissco, s-a nascut pe 11 martie 1985,la Constanta. In anii de liceu si-a descoperit pasiunea pentru radiou si tot in aceeasi perioada a inceput sa compuna si sa produca muzica, colaborand cu diferiti artisti romani si internationali.
Este pasionat de muzica, filozofie, arta si fotografie, implicandu-se cu multa pasiune in creatia publicitara a unor branduri de renume. Ii apreciaza pe Nietzsche, Michael Jackson (pentru muzica si show-urile unice), Rodney Jerkins,Pete Tong, Carl Cox, Katie Melua si Quincy Jones.

In prezent are un studio de inregistrari -- Frissco Music Group -- studio menit sa descopere noi talente.Il puteti asculta de luni pana vineri la 06:00 A.M la propriul radio-show, Club Fm Constanta ( “C”da` morning!). Ionut este producator exclusiv
pentru Residence Deejays, Flavour si Reynna, proiecte la inceput de drum, dar cu siguranta avand ceva de spus pe viitor in show-biz-ul autohton si de ce nu pe plan international.Mai colaboreaza si cu DJ AlexUnderBase pentru un proiect club, ce se arata de mare succes (hit-urile “Privacy” si “Free” pe care deja le-ati ascultati).

DJ GENESYS

Dj Genesys (Marian-Ciprian Untaru) s-a nascut sub semnul sagetatorului, pe 8 Decembrie 1987, in Constanta.Si-a descoperit pasiunea pentru muzica la varsta de 9 ani, moment in care parintii l-au indrumat spre Liceul de Muzica din Constanta, unde a studiazat vioara si pianul, pana la 13 ani, cand a ales Liceul Sportiv. Timp de 2 ani a practicat altetismul, dupa care s-a reprofilat in domeniul electronicii.Ciprian a inceput sa mixeze in 2001,iar dupa o perioada a organizat si promovat diferite petreceri de gen, unde a activeazat si ca dj. In octombrie 2007, a inceput colaborarea cu un post de radio local C Fm -- Club Radio ( Constanta ), unde realizeaza emisiunea Medication Time.

SG VANYAXX

SG Vanyaxx (George Fatu) s-a nascut pe 21 iulie 1982, in Constanta.A studiat pianul la Scoala Populara de Arta din Constanta,dupa care s-a axat pe partea de compozitie, colaborand cu diversi artisti.a absolvit facultatea de stiinte-economice,specializarea finante-banci.
Este pasionat de muzica ,fashion , arta si pictura. A compus si interpretat diferite genuri de muzica, axandu-se pe genul care il reprezinta cel mai mult, muzica electronica.

Sexy Love, single-ul promovat de DJ Genesys, SG Vaniaxx si Frissco, impreuna cu MediaPro Music, a ajuns pe locul 1 in Grecia si este difuzat de mai multe radiouri internationale. In plus, cei trei artisti sunt la un pas de a pleca intr-un turneu national in Grecia, managerul baietilor fiind contactat de agentia care se ocupa de booking’ul unor nume precum: Lil’John , Kardinal Offishall, Busta Rhymes si Flo-Rida.

Negocierile sunt in derulare, insa lucrurile nu se opresc aici.Vestile bune continua pentru ei, si va mai spunem ca sunt sustinuti si de acelasi label ce promoveaza Armin Van Buuren si Tiesto (Armada Music), drept urmare, single-ul Sexy Love a ajuns si in topurile din Olanda http://supra.armadamusic.nl/?id=2997

“The Romanian producers behind Residence Deejays teamed up with American vocalist and producer Frissco. Together they bring us a warm and housy banger called ‘Sexy Love’. As Frissco tells us a little something about his flirty club-adventures, the Residence Deejays turn up the heat with a deep, proghousy background. Clear synths and melodic Balkan-like beats make this ‘Sexy Love’ a true club-anthem. The track already made it to number one in Greece and will surely bring pleasure to the clubs in the rest of the world as well.”

Proiectul a fost semnat in toate tarile din Europa de Est, dar si in Egipt, Grecia, Israel, Turcia, Portugalia, Danemarca, Finlanda, Irlanda, Norvegia si Suedia.

Videoclipul “Sexy Love” a ajuns pe primul loc in topul celor mai vizualizate videoclipuri de pe Radio21.ro, in saptamana 9 -- 15 noiembrie.
Deepside Deejays feat. Alex & Grasu XX L -- Around The World, 1513 vizualizarii, urmeaza pe locul doi,iar pe locul al 3 -lea, Radio Killer -- Voila cu 1349 de vizualizari.

Videoclip Residence Deejays & Frissco -- Sexy Love

Crema marire penis kollosal

Dupa cum v-am spus mai sus, baietii au lansat si o varianta acustica … mai mult decat perfecta, pe care o puteti asculta mai jos.

www.youtube.com/watch?v=_YAgBwTIQ7Y

Echipa Inhibitii.ro le ureaza succes pe viitor si sa ramana uniti, data fiind pasiunea lor pentru muzica.

Multumesc, Frissco!


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala