Connect-r si HI-Q la Campia Turzii

A doua zi din cadrul Zilelor Municipiului Câmpia Turzii a avut de toate. Dimineaţa au fost întreceri sportive, după-amiaza au fost activităţile unor ramuri sportive din cadrul CSM Câmpia Turzii, iar spre seară lumea şi-a dat întâlnire la scena amplasată în Parcul Mare, unde mai întâi au fost recitaluri de muzică populară, urmate de premierea performerilor din municipiu.

Seara, recitalul susţinut de Raoul a încălzit publicul pentru Connect-R, care a concertat cu mâna în ghips.

Vizibil emoţionat de primirea extrem de călduroasă de care a avut parte, Connect-R a oferit un show de excepţie, fiind aclamat de miile de spectatori prezenţi în faţa scenei. De altfel, Connect-R a fost cel mai aplaudat concert al serii, chiar dacă şi cei din trupa HI-Q au reuşit să cucerească publicul-spectator, cu concertul lor special, la 14 ani de existenţă a trupei. Connect-R şi-a răsplătit fanii, chiar dacă a fost nevoit să cânte cu mâna în ghips. de altfel, imediat după concert, el s-a scuzat fanelor că nu poate să mai stea pentru fotografii, pentru că îl doare mâna, în urma concertului susţinut.

Mâine seară, în cea de a treia zi de sărbătoare la Câmpia Turzii, vor concerta trupa Zdob şi Zdub şi Loredana Groza.

TurdaNews vă va oferi selecţiuni video din concertele celei de a doua seri, susţinute de Raoul, Connect-R şi HI-Q.

Ginseng


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala