Dj Sava & Raluka – I Like (The Trumpet) [Remix Pack] – Download prin iTunes


De ieri hitul verii in Romania “I Like (The Trumpet)” e disponibil pentru download pe cel mai mare magazin online international de muzica: iTunes!

De asemenea, piesa care a stat 11 saptamani consecutive pe primul loc in topul melodiilor difuzate de radiourile romanesti este licentiata si pe cel mai important magazin online de muzica electronica: Beatport.

Dj Sava va putea fi astfel ascultat de catre toti fanii sai straini in special de catre cei din Spania, single-ul “I Like (The Trumpet)” fiind licentiat pe cel mai mare magazin online de muzica iTunes si pe cel mai important magazin online de muzica electronica Beatport de catre label-ul spaniol Blanco Y Negro. Pe langa versiunea de radio si extended-ul piesei in pachet se regasesc si remixurile “I Like (The Trumpet)” lansate de catre Dj Sava in premiera online!

Blanco Y Negro este ceea mai cunoscuta casa de discuri independenta din Spania fiind de asemenea etalonul in materie de lansari de muzica dance!

Link iTunes: http://itunes.apple.com/es/album/i-like-the-trumpet/id386826582
Link Beatport: https://www.beatport.com/en-US/html/content/release/detail/270068/i_like_the_trumpet#app=af60&a486-index=5
Website Dj Sava: http://www.djsava.ro
Facebook Dj Sava: http://www.facebook.com/pages/Dj-Sava/131444800209761
Twitter Dj Sava: http://twitter.com/Dj_Sava

Videoclip “I Like (The Trumpet)”:

Ulei esential de lavanda


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala