Deepside Deejays si Hi-Q – remixerii preferati ai rusilor!

Toată lumea a aflat ca muzica romanească a luat cu asalt cluburile si topurile din Europa! Artistii nostri dau tonul in muzica dance in Europa, dar nu numai acolo!

Rusia apelează din ce in ce mai des la producatorii romani pentru remixuri si orchestratii la moda, cele mai recente exemple fiind băietii de la Nail art shop si Hi-Q care au remixat fiecare cate o melodie de pe următorul album al solistei Shahzoda.

Shahzoda, al cărui nume se traduce “Printesa”, este o vedetă foarte cunoscută in Rusia si C.S.I., semnată la celebrul label Gala Records Russia, reprezentant EMI Music in Rusia si restul tarilor sovietice incă din 1993.

Anul trecut labelul a fost clasat pe locul 3 in topul caselor de discuri rusesti.

Se pare că artistii nostri pun umărul la succesul european al colegilor din Rusia!


Click here to listen Shahzoda ~ Petals (Hi-Q Remix)


Shahzoda ~ Темное море (Deepside Deejays Radio Remix)

www.youtube.com/watch?v=AHIgPdLUWFw

CatMusic


Lasa un comentariu

Muzica Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica Free Web Directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Romanian Top66 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.TOP21.ro Director Web Energy http://www.toplinkworld.net/top100/europe/ Trafic21.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Best-top Romania : Lista de top globala